Ydelser

Hjælp til iværksættere

Er I iværksættere hjælper vi jer gerne, både med vejledning inden I starter op og med løbende vejledning i forbindelse med opstart. Vi har mange iværksættere i vores kundeportefølje og vi sørger for, at I kommer godt i gang med alt det administrative omkring skat, moms m.v. Hvis I overvejer at starte et selskab (ApS, A/S) hjælper vi jer også gerne med stiftelsen m.v.

Bogføring og moms

Vi bogfører gerne jeres bilag. Det foregår typisk sådan, at I afleverer jeres mappe med alle bilag i, normalvis en gang i kvartalet. Vi får bogført bilagene og sender jer en periodeopgørelse, så I løbende har overblik over jeres virksomhed, hvis I er momsregistrerede får vi opgjort momsen når det er tid til dette og indberetter denne for jer. Vi bruger også gerne online indscanning af bilag i f.eks. e-conomic. Vi arbejder primært i programmerne Web Finance og E-conomic, men herudover har vi naturligvis kendskab og erfaringer med et bredt udvalg af øvrige regnskab- og bogføringsprogrammer.

Lønninger

Vi hjælper jer gerne med at udarbejde lønsedler, og sørger for korrekt indberetning heraf til skat og pensionsselskaber. Vi anvender som hovedregel Danløn, men har en bred erfaring med de fleste gængse lønprogrammer.

Regnskab og revision

En af vores spidskompetencer er at hjælpe jer med at få lavet jeres årsregnskab. Vi hjælper både ved personlige virksomheder, hvor vi specielt har stærke kompetencer inden for virksomhedsskatteordningen, og ved selskaber (ApS, A/S). Vi forsyner årsregnskabet med revisors påtegning, enten i form af revision, review, udvidet gennemgang eller assistance. Vi sørger for alt i denne forbindelse, såsom indberetning af årsregnskabet til Erhvervsstyrelsen, indberetning af selvangivelsen til SKAT m.v. Vi tilbyder alle vores kunder et regnskabsmøde, når årsregnskabet er færdigt, hvor vi gennemgår årsregnskabet med jer.
Vi sætter pris på at kunne aftale et samlet tilbud, hvor løbende rådgivning eller mindre ekstraarbejder ikke resulterer i grimme overraskelser.

Den udvidede selvangivelse

Vi er altid parate til at hjælpe vores kunder med deres selvangivelse. Oftest laver vi selvangivelsen i forbindelse med aflæggelse af årsregnskabet. Har I blot en enkelt udlejningsejendom, hjælper vi gerne med et lille ejendomsregnskab og har I f.eks. solceller kan vi også være behjælpelige med et solcelleregnskab. Vi assisterer også hvis I blot har behov for hjælp til den almindelige selvangivelse.

Generel rådgivning

Vi yder selvfølgelig alle vores kunder løbende rådgivning efter behov inden for de regnskabs-, afgifts- og skattemæssige områder. Derudover kan vi også være jeres sparringspartner omkring andre overvejelser.
Har vi ikke den fornødne viden på stående fod, har vi et bredt netværk af specialister vi kan rådføre os med, så vi er sikre på, at I får den helt korrekte rådgivning.

Budgetter

Vi hjælper gerne med assistance med opstilling af budgetter. Det kan være i forbindelse med opstart, i forbindelse med den løbende økonomistyring eller måske i forbindelse med at I skal søge lån eller andet ved banken eller anden ekstern finansiering.

Genoptagelse af selskaber

Er jeres selskab af den ene eller anden grund blevet sendt til tvangsopløsning hos Erhvervsstyrelsen, kan vi være behjælpelige med at få genoptaget selskabet. Kontakt os hurtigst muligt, så vi kan finde en løsning.

Vognmandstilladelser

Vi har en lang række kunder vi hjælper med vognmandstilladelser, så kontakt os endelig hvis I har brug for dette.

Diverse

Vi forstår, at en stor del af at drive en virksomhed indebærer en masse formalia og kommunikation igennem offentlige digitale løsninger, som ikke altid er overskuelige. Vi hjælper mange af vores kunder med et bredt udvalg af problemstillinger, og kan ofte hjælpe med det meste. Så giv os endelig et kald for at høre om vi kan hjælpe med netop jeres problem.

fdr-logo